Oblikovanje

Namen oddelka za oblikovanje je načrt ter ideje zunanjega izgleda naših storitev. Vsak izdelek mora imeti uporabniku prijezen izgled, k temu nam pripomore oddelek za grafično oblikovanje. V oddelku se kreirajo letaki, bannerji, transparenti, reklamni napisi ter ostali izdelki, ki služijo k optimalnem izgledu.  Pred pričetkom vsakega projekta se glavni vodja oddelka za grafično oblikovanje posevtuje s organizatorjem dogodka o grafičnem izgledu , katera bo služila za oglaševanje na katerih se udeležujemo.
Preberi več

Razvoj

V oddelku razvoja se kreirajo ideje za bodoče projekte. Oddelek služi tudi k reševanju problemov, ki nastanejo pri izvedbi projektov.  V razvojni oddelek se pridoda osebje ki ima strokovno zanje za vsak projekt posebej. Vsak predlog, ideja, kritika je dobrodošla kar dodatno pripomore k razvoju projektov.
Preberi več

Izvedba

Oddelek izvedbe je namenjen za montaže, terensko testiranje, konfiguracijo ter demontažo opreme. Pod izvedbo spada tudi podporni element logistike, ki omogoča tekoče opravljanje dela oddelku za izvedbo. Vsak premik ekipe je potrebno pametno načrtovati saj to omogoča celotnem društvu neovirano delovanje v vseh pogojih.
Preberi več

Kontaktirajte nas